Η εκπαίδευση έγινε Εύκολη

Για δασκάλους/καθηγητές ιδιαίτερων μαθήματων

Πως δουλεύει:

 

Ορίστε τη Δική σας Τιμή

Από τι στιγμή που δημιουργείτε το δωρεάν προφίλ σας σαν  δάσκαλος για ιδιαίτερα μαθήματα έχετε το προνόμιο να ορίσετε την οποιαδήποτε τιμή χρέωσης σας καλύπτει.

Παράδειγμα: η πλειοψηφία των δασκάλων που παραδίδει  ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών, επιλέγει τιμές από 10 έως 20 ευρώ την ώρα.

Κρατήστε το 100% του κέρδους σας

Ότι κερδίζεται το κρατάτε για εσάς και την οικογένεια σας. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι δε δουλεύετε για το EasyTeach. Ουσιαστικά, αυτό που κάνετε είναι να δημιουργείται το ΔΩΡΕΑΝ προσωπικό προφίλ σας για τη ΔΩΡΕΑΝ προβολή σας online.

Εμείς απλά είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να βρείτε μαθητές-και οι μαθητές να βρουν εσάς.

Αποφασίστε Πού και Πότε

Εσείς αποφασίζετε για το πού και πότε πραγματοποιείτε τα μαθήματα. Επιλέξτε τις ώρες και την τοποθεσία που διδάσκετε και οι μαθητές έρχονται σε εσάς. Μέσα από την επιλογή ‘Pin to Map’ έχετε τη δυνατότητα να δηλώστε τη τοποθεσία σας στο χάρτη, γνωστοποιώντας έτσι προς τους μαθητές τις αποστάσεις που δύναστε να διανύσετε προκειμένου να διδάξετε. 

Δημιουργία του online Προφίλ σας

1)  Προσπαθήστε να είστε συγκεκριμένοι και αληθής με τα στοιχεία που δηλώνετε στο επαγγελματικό σας προφίλ. Οι μαθητές ψάχνουν για δασκάλους και καθηγητές οι οποίοι έχουν ασχοληθεί με το προφίλ τους, παρουσιάζουν επαγγελματισμό, και προβάλλουν τον εαυτό τους με τον καλύτερο  δυνατό τρόπο. Δημιουργώντας ένα λεπτομερή και αναλυτικό βιογραφικό, όχι μόνο ξεχωρίζετε τον εαυτό σας από τα υπόλοιπα μέλη, αλλά μεγιστοποιείτε τις πιθανότητες να έρθετε σε επαφή με τους υποψηφίους  μαθητές.

2) Κατά τη συμπλήρωση της φόρμας «Σχετικά με εσάς»  περιγράψτε αναλυτικά την προϋπηρεσία, την εμπειρία και τη μεθοδολογία που διδάσκετε. Δημιουργώντας αναλυτικά προφίλ παροτρύνετε τους ενδιαφερόμενους μαθητές ή γονείς να αποφασίσουν εάν είστε εσείς η κατάλληλη επιλογή για τους ιδίους ή τα παιδιά τους με αποτέλεσμα να θέλουν να επικοινωνήσουν ευκολότερα μαζί σας.

(Θυμηθείτε ότι προκειμένου να προωθήσετε και να διαφημίσετε τον εαυτό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, το  EasyTeach σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε  κοινωνικούς συνδέσμους στο προφίλ σας. Αυτό σημαίνει ότι έχετε την πλήρη ελευθέρια και  δυνατότητα να δημοσιεύσετε το λογαριασμό Facebook, Skype, Twitter, Google+, LinkedIn ή YouTube, μεγιστοποιώντας έτσι το ενδιαφέρον από τους υποψήφιους μαθητές.

3) Θυμηθείτε να προσθέστε μια σαφή και επαγγελματική εικόνα για το προφίλ σας. Τα μέλη που ανεβάζουν αληθείς και καθαρές φωτογραφίες, μεγιστοποιούν τις πιθανότητες να έρθουν σε επαφή με υποψηφίους  μαθητές. Εξάλλου, η πρώτη εντύπωση δεν αρκεί να είναι απλά καλή, πρέπει να είναι εξαιρετική!

4) Κατά τη διάρκεια συμπλήρωσης του προφίλ σας, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε εάν παραδίδεται το πρώτο μάθημα σας δωρεάν. Παραδίδοντας το πρώτο μάθημα δωρεάν ενισχύεται κατά πολύ την ζήτηση σας από ενδιαφερόμενους μαθητές.  Φυσικά, η επιλογή είναι δική σας και εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς.

5) Γίνετε συγκεκριμένοι με τα στοιχεία επικοινωνίας του προφίλ σας. Οι εκπαιδευτικοί με τις ενημερωμένες και τρέχουσες πληροφορίες (ενεργό αριθμό τηλεφώνου/ email/ λογαριασμό Skype / Facebook), δίνουν την δυνατότητα στους μαθητές να επικοινωνήσουν άμεσα και πιο αποτελεσματικά με εσάς. (Για την Προστασία και Διασφάλιση των προσωπικών σας δεδομένων, τα παραπάνω στοιχεία επικοινωνίας παραμένουν Απόρρητα και εμφανίζονται αποκλείστηκα και μόνο σε επίσημα εγγεγραμμένα και επαληθευμένα μέλη του EasyTeach).

Επιπλέον πληροφορίες:

 

Επικοινωνία Δασκάλου/μαθητή

Δημιουργείστε μαθήματα ευχάριστα ώστε να αποκτήστε μακροχρόνια σχέση με τους μαθητές σας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώστε ή αλλάξτε την ημερομηνία ενός προγραμματισμένου μαθήματος, ενημερώστε άμεσα τον μαθητή. Είναι σημαντικό να είστε τυπικοί απέναντι στους μαθητές σας όπως και αυτοί προς εσάς.

Οι αξιολογήσεις από τους μαθητές σας.

Από τι στιγμή που έχετε αναπτύξει μια επιτυχημένη και μακροπρόθεσμη επαγγελματική σχέση με τους μαθητές σας, ζητήστε τους να γράψουν μια θετική αξιολόγηση για εσάς και την διδασκαλία σας.

Όσο περισσότερες αξιολογήσεις, τόσο δυνατότερο γίνεται το προφίλ σας, ανεβάζοντας έτσι το επαγγελματικό σας κύρος.

Κάντε τώρα τη ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή σας, σαν Δάσκαλος για Ιδιαίτερα Μαθήματα

Για Μαθητές και Γονείς

Πως θα βρω τον καλύτερο δάσκαλο για ιδιαίτερα μαθήματα ή Εκπαιδευτικό κέντρο?

Γνωρίζουμε ότι η επιλογή δασκάλου για ιδιαίτερα μαθήματα ή επιλογή σχολείου/φροντιστηρίου αποτελεί μια σημαντική απόφαση για εσάς. Παρακαλούμε, διαβάστε προσεκτικά τις πληροφορίες που παρέχονται παρακάτω ώστε να είστε σίγουροι ότι βρήκατε τον καταλληλότερο υποψήφιο για εσάς ή το παιδί σας.

 

Βήμα 1ο: Αναζητήστε

Από τη στιγμή που επιλέξτε το μάθημα και την τοποθεσία που σας ενδιαφέρει, είστε σε θέση να ερευνήστε τα αναλυτικά προφίλ τόσο των δασκάλων για ιδιαίτερα μαθήματα όσο και των ιδιωτικών κέντρων εκπαίδευσης στην περιοχή σας. Μελετήστε σχολαστικά τα προφίλ ώστε να εντοπίστε τον κατάλληλο εκπαιδευτή. Οι αξιολογήσεις από προηγούμενους μαθητές αποτελούν ένα πολύ καλό γνώμονα ώστε να ξέρετε ότι κάνατε τη σωστή επιλογή. Εάν οι Δάσκαλοι ή τα Ιδιωτικά Κέντρα έχουν δεχτεί αξιολογήσεις από γονείς ή μαθητές, διαβάστε τες προσεκτικά ώστε να βρείτε τα δυνατά σημεία της κάθε επιλογής

 

Βήμα 2ο: Επικοινωνήστε με τους Δασκάλους/ Φροντιστήρια.

Από τι στιγμή που έχετε μελετήσει λεπτομερώς τις πληροφορίες που παρέχονται στα προφίλ των δασκάλων ή σχολών/φροντιστηρίων, επιλέξτε τις επικρατέστερες επιλογές. Επικοινωνήστε μαζί τους άμεσα και ρωτήστε οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεται να γνωρίζετε . Συζητήστε με τους δασκάλους/ σχολές και σιγουρευτείτε ότι η επιλογή που κάνατε καλύπτει όλες τις ανάγκες σας.

 

Βήμα 3ο: Κανονίστε μια συνάντηση

Εφόσον έχετε επιλέξει τον υποψήφιο εκπαιδευτικό σας οδηγό, κανονίστε μια συνάντηση. Αφού επικοινωνήστε τηλεφωνικά, σας συνιστούμε να κανονίστε μια συνάντηση σε ένα δημόσιο μέρος. Συναντηθείτε σε μια καφετέρια ή δημόσια βιβλιοθήκη για να συζητήσετε τα μαθήματα, τον τρόπο διδασκαλίας και άλλα σημαντικά ζητήματα.

 

Βήμα 4ο: Συζητήστε τις λεπτομέρειες των μαθημάτων

Εάν είστε σίγουροι ότι κάνατε την σωστή επιλογή, κανονίστε τις ώρες και την τοποθεσία παράδοσης των μαθημάτων, τη χρέωση και άλλες εκκρεμότητες.

 

Βήμα 5ο:  Ξεκινήστε τις τάξεις!

Ξεκινήστε τις τάξεις και πάρτε μαθήματα, Easy!


*Εάν έχετε απορίες σχετικά με τη διαδικασία αναζήτησης/εγγραφής , εάν θέλετε να ζητήστε κάτι που δε βρήκατε ή θέλετε να συζητήστε μαζί μας, στείλτε μας απλά ένα email στο info@easyteach.gr.  Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε. 

Ξεκινήστε την αναζήτηση για να βρείτε Δάσκαλο για ιδιαίτερα μαθήματα ή Εκπαιδευτικό Κέντρο στην περιοχή σας.

Συχνές ερωτήσεις

Εδώ μπορείτε να διαβάστε ερωτήσεις που λαμβάνουμε συχνά από δάσκαλους και μαθητές.


Για δασκάλους: Συχνές ερωτήσεις

Ε: Πόσο κοστίζει να δημιουργήσω το προφίλ μου στο EasyTeach?

Α: ΔΩΡΕΑΝ. Δεν υπάρχει καμία χρέωση για την δημιουργία προφίλ δασκάλων για Ιδιαίτερα μαθήματα.

(Εξαιρείται η εντελώς προαιρετική αναβάθμιση του λογαριασμού σας σε μέλος «VIP»).


Ε: Γιατί να θέλω να αναβαθμίσω τον λογαριασμό μου σε «VIP» από τη στιγμή που μπορώ να έχω το δωρεάν προφίλ μου και να βρίσκω δωρεάν τους μαθητές μου?

Α: Εάν επιλέξτε την προαιρετική αναβάθμιση του προφίλ σας σε μέλος «VIP », σας δίνεται η δυνατότητα να διαφημίζετε τον εαυτό σας στις ειδικές καρτέλες «Προτεινόμενοι Δάσκαλοι για Ιδιαίτερα Μαθήματα» Με αυτόν τον τρόπο δημιουργείτε ΑΜΕΣΗ και ΜΑΖΙΚΗ προβολή  του προφίλ σας προς τους ενδιαφερόμενους μαθητές. Επιπλέον, με την αναβάθμιση σας σε μέλος «VIP » τοποθετούμε το προφίλ σας στην ΚΟΡΥΦΗ των εκάστοτε αποτελεσμάτων στις αναζητήσεις των μαθητών.

 

Ε: Μπορώ να ψάξω για μαθητές και γονείς μέσα από την ιστοσελίδα; 

Α: Για λόγους προστασίας και διαφύλαξης των μαθητών και γονέων που αναζητούν δάσκαλο ή φροντιστήριο για τους ίδιους ή το παιδί τους, η αναζήτηση μαθητών από δάσκαλους και/ή φροντιστήρια, δεν είναι δυνατή. Είναι στην αποκλειστική ευχέρεια των μαθητών να ψάξουν για εσάς και να αποφασίσουν για το αν θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί σας. Για το λόγο αυτό, σας παροτρύνουμε  να αφιερώστε χρόνο ώστε να δημιουργήστε ένα δυναμικό και κατατοπιστικό προφίλ που θα ελκύσει μαθητές και γονείς. Μην ξεχνάτε, αυτή είναι η ΔΙΚΗ ΣΑΣ προσωπική ΣΕΛΙΔΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ – επομένως δημιουργήστε ένα εκπαιδευτικό προφίλ που ξεχωρίζει, και είστε περήφανοι γι’ αυτό!


Ε: Θα συνιστούσατε να παραδώσω το πρώτο μάθημα δωρεάν?

Εάν είστε 100% επικεντρωμένος και αφοσιωμένος στη διδασκαλία μέσω ιδιαίτερων μαθημάτων, τότε η  απάντηση είναι ΝΑΙ. Παραδίδοντας το πρώτο μάθημα σας δωρεάν, έχετε την ευκαιρία να αναδείξτε τον επαγγελματισμό και ικανότητες σας προς τους ενδιαφερόμενους μαθητές και γονείς. Επιπλέον, παραδίδοντας το πρώτο μάθημα δωρεάν, δίνεται ένα τεράστιο κίνητρο προς τους γονείς και μαθητές να έρθουν ευκολότερα σε επαφή μαζί σας, να σας γνωρίσουν, και τελικά να αναπτύξτε μια μακροχρόνια και επικερδή συνεργασία μαζί τους.

 

Ε: Τι γίνεται εάν ένας μαθητής ακυρώσει τα μαθήματα χωρίς πρώτα να με ενημερώσει?

Α: Για να αποφευχθεί η οποιαδήποτε παρεξήγηση ανάμεσα σε εσάς και τον μαθητή, σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να ορίσετε μια πολιτική ακύρωσης μαθημάτων. Για παράδειγμα, σε περίπτωση που ο μαθητής ή ο δάσκαλος δεν μπορεί να πραγματοποιήσει ένα μάθημα, θα πρέπει να ειδοποιήσει 12 ή 24 ώρες πριν από το μαθήματος και να ενημέρωση για την ακύρωση. Σας συνιστούμε να συμφωνήστε με αυτήν την πολιτική ακύρωσης  προτού αρχίσετε τα μαθήματα σας, ώστε να αποφευχθεί η οποιαδήποτε τυχόν αναστάτωση στο μέλλον.


Ε: Τι γίνεται στη περίπτωση που ο μαθητής αρνηθεί να μου δώσει χρήματα για μάθημα που ήδη έχω παραδώσει?

Α: Αυτό το σενάριο είναι πολύ απίθανο. Ωστόσο, για να ειστε 100% προστατευμένοι, προτείνουμε τόσο στους δασκάλους για ιδιαίτερα μαθήματα όσο και  στους ενδιαφερόμενους μαθητές, να έρχονται σε μια αμοιβαία συμφωνία για την διεκπεραίωση των αμοιβών για τις ώρες διδασκαλίας. Ζητώντας την καταβολή των χρημάτων ύστερα από την ολοκλήρωση του κάθε μαθήματος, βοηθάει να διασφαλίσετε ότι θα εξοφληθείτε πλήρως για τις ώρες που έχετε διδάξει.


Ε: Τι πρέπει να κάνω αν θελήσω να διακόψω τα ιδιαίτερα μαθήματα;

A: Εάν σχεδιάζετε να διακόψετε την παράδοση ιδιαίτερων μαθημάτων, παρακαλείστε να ειδοποιήσετε τους μαθητές σας εκ των προτέρων. Προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν τυπικοί  ώστε να δώσετε αρκετό χρόνο στον μαθητή να βρει άλλο δάσκαλο για ιδιαίτερα μαθήματα ή κέντρο εκπαίδευσης.


Ε: Τι γίνεται εάν ο μαθητής αποφασίσει να διακόψει τα μαθήματα χωρίς πρώτα να με ενημερώσει;

Α: Δυστυχώς, πολλές φορές οι μαθητές είναι απασχολημένοι με το σχολείο ή την εργασία τους με αποτέλεσμα να αναβάλουν ένα προγραμματισμένο μάθημα. Σε αυτή τη περίπτωση μπορείτε να ζητήστε από τους μαθητές να σας ενημερώνουν προκαταβολικά για τις οποιεσδήποτε αλλαγές στο πρόγραμμα.


Ε: Ποσό θα μπορούσα να χρεώνω για  τις υπηρεσίες μου; 

Α: Εάν είστε εντελώς νέος δάσκαλος για ιδιαίτερα μαθήματα, σας συνιστούμε να ορίσετε μια ελκυστική τιμή, ανάλογη πάντα των πτυχίων σας και τον βαθμό της εμπειρίας σας στη διδασκαλία. Τα προφίλ άλλων δασκάλων και καθηγητών μέσα στην ιστοσελίδα αποτελούν ένα πολύ καλό οδηγό  για να σας βοηθήσουν να ορίστε τι δική σας τιμή.


Ε: Εφόσον είμαι ήδη εγγεγραμμένος σαν δάσκαλος για ιδιαίτερα μαθήματα στο EasyTeach, μπορώ να δω άλλους δασκάλους ή κέντρα εκπαίδευσης στην ιστοσελίδα;

Α: Από τη στιγμή που έχετε δημιουργήσει προφίλ σα  Δάσκαλος για ιδιαίτερα μαθήματα ή σαν Ιδιωτικό Κέντρο Εκπαίδευσης, δε μπορείτε ενεργά να ψάξτε για άλλους δασκάλους ή/και σχολεία. Μπορείτε ωστόσο να χρησιμοποιήσετε ένα διαφορετικό email λογαριασμό, να δημιουργήστε ένα δωρεάν προφίλ Μαθητή και να εντοπίσετε δασκάλους για ιδιαίτερα μαθήματα και Σχολές σε όλη την Ελλάδα.


 

Για Μαθητές και Γονείς: Συχνές ερωτήσεις

Ε: Πως κάνω εγγραφή σαν Μαθητής;

Α: Εάν απλά θέλετε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, δεν χρειάζεται να δημιουργήστε ένα προφίλ μαθητή. Εάν ωστόσο επιθυμείτε  να επικοινωνήσετε με κάποιο Δάσκαλο για ιδιαίτερα μαθήματα, για λόγους προστασίας των ήδη εγγεγραμμένων μελών μας, θα χρειαστεί να κάνετε εγγραφή ώστε να δείτε τα στοιχεία προσωπικής επικοινωνίας. Η εγγραφή είναι ΔΩΡΕΑΝ και γίνεται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.


Ε: Πως βρισκω Δάσκαλο για Ιδιαίτερα μαθήματα ή Εκπαιδευτικό Κέντρο?

Α: Η διαδικασία εύρεσης Δασκάλου ή Εκπαιδευτικού Κέντρου/Φροντιστηρίου είναι εξαιρετικά απλή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξτε το Μάθημα που σας ενδιαφέρει και την  Περιοχή που βρίσκεστε. Το μόνο που απομένει είναι να εξετάστε τα αποτελέσματα που θα εμφανιστούν στο Χάρτη ή στη Λίστα με τους Δασκάλους/ Σχολές και να επικοινωνήστε με τα μέλη μας!


Ε: Τι είδους πιστοποιήσεις έχουν οι Δάσκαλοι και οι Σχολές που αναδεικνύετε; 

Α: Οι Δάσκαλοι και τα Εκπαιδευτικά Κέντρα του EasyTeach αποτελούν ένα δυναμικό σύνολο που περιλαμβάνει πληθώρα πιστοποιήσεων, ειδικοτήτων και γνώσεων. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να διαβάστε τα αναλυτικά προφίλ των μελών μας και να βρείτε την κατάλληλη επιλογή για εσάς ή το παιδί σας!


Ε: Πόσο κοστίζουν τα μαθήματα;

Α: Το κόστος των μαθημάτων ορίζεται αποκλείστηκα και μόνο από τους Δασκάλους και τις Σχολές που φιλοξενούμε. Οι τιμές συνήθως ρυθμίζονται ανάλογα την εμπειρία, την προϋπηρεσία, την εκπαίδευση και άλλα. Οι τιμές των μαθήματων εμφανίζονται ξεκάθαρα  στα προφίλ των δασκάλων/ κέντρων εκπαίδευσης, ώστε να είστε 100% πληροφορημένοι. Το EasyTeach δεν έχει καμία ανάμειξη και δεν συμμετέχει σε καμία χρηματική συναλλαγή μεταξύ των μαθητών ή/και των δασκάλων/σχολών.

Εμείς απλά είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε τα μέλη της κοινότητάς μας να διδάξουν, και να μάθουν.


Ε: Που γίνονται τα ιδιαίτερα μαθήματα?

Α: Τα ιδιαίτερα μαθήματα συνήθως μπορούν να πραγματοποιηθούν είτε στη κατοικία του δασκάλου, στην κατοικία του μαθητή, είτε σε ένα προσυμφωνημένο δημόσιο μέρος όπως μια καφετέρια ή μια δημόσια βιβλιοθήκη.  Σας συνιστούμε να ορίσετε από  κοινού μια τοποθεσία που είναι βολική τόσο για εσάς, όσο και για το δάσκαλο σας.


Ε: Τι γίνεται στην περίπτωση που ο Ιδιωτικός Δάσκαλος αποφασίσει να διακόψει τα μαθήματα ή δεν είμαι ευχαριστημένος από την επιλογή μου;

Α: Στην περίπτωση που ο Δάσκαλος για τα ιδιαίτερα μαθήματα δεν είναι πλέον διαθέσιμος να συνεχίσει τις τάξεις, ή απλά δεν μείνατε ευχαριστημένος από τη διδασκαλία του, αποφασίστε από κοινού να διακόψτε τα μαθήματα, και απλά εντοπίστε ένα καινούριο δάσκαλο. Από τη στιγμή που είστε εγγεγραμμένο μέλος του EasyTeach, έχετε απεριόριστη πρόσβαση σε όλες τις επαφές και μπορείτε να επικοινωνήσετε με όσους δασκάλους/σχολές επιθυμείτε. 


Ε: Τι γίνετε στην περίπτωση που καλέσω/ στείλω email στο δάσκαλο και δεν πάρω κάποια απάντηση;

Ε: Κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας ώστε να κρατάμε την πλατφόρμα μας ενημερωμένη με τα τρέχουσα στοιχεία όλων των μελών μας. Στην ατυχή περίπτωση που δεν υπάρχει ανταπόκριση από κάποιο μέλος του EasyTeach, παρακαλούμε ενημερώστε μας σχετικά με τον λογαριασμό και εμείς θα ελέγξουμε το προφίλ, τα στοιχεία και τη δραστηριότητα του μέλους.


Ε: Τι γίνεται στη περίπτωση που πραγματοποιήσω μια αναζήτηση και δεν βρω αποτελέσματα;

Α: Στην ατυχή περίπτωση που δεν βρείτε αποτελέσματα για την περιοχή ή το μάθημα που σας ενδιαφέρει, παρακαλείστε να μας ενημερώσετε στέλνοντας ένα email στο info@easyteach.gr και εμείς θα φροντίσουμε να σας βρούμε τη καλύτερη επιλογή.


Ε: Τι γίνεται αν χρειαστεί να αναβάλλω ή ακυρώσω ένα μάθημα;

 Α: Στη περίπτωση που επιθυμείτε να αναβάλλεται ή ακυρώστε κάποιο μάθημα, ενημερώστε εκ των προτέρων το δάσκαλο ή το σχολείο και απλά προγραμματίστε το επόμενο μάθημα. 


Ε: Τι γίνεται στη περίπτωση που ξεχάσω το κωδικό του λογαριασμό μου;

Α: Κανένα πρόβλημα! Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πατήστε στην επιλογή «Ξέχασα το κωδικό μου» για να λάβετε άμεσα τις οδηγίες επαναφοράς του λογαριασμού σας. 

Επικοινωνία

Επικοινωνία 

Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση, παρακαλείστε να επικοινωνήστε μαζί μας αφήνοντας το μήνυμα σας και εμείς θα έρθουμε άμεσα σε επαφή μαζί σας.

Στο EasyTeach ΕΙΣΤΕ Η  ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ και η επικοινωνία μαζί σας μας βοηθά να βελτιώνουμε και να εξελίσσουμε τις υπηρεσίες μας προς εσάς.

Επιπλέον, επικοινωνώντας μαζί μας, έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για τις άρτιες και προνομιακές υπηρεσίες που σας προσφέρει το EasyTeach.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα