Η εκπαίδευση έγινε Εύκολη

1

Εντοπίστε από τη λίστα ή τον χάρτη τους δασκάλους και καθηγητές για ιδιαίτερα μαθήματα στην περιοχή σας.

step1.jpg
2

Ελέγξτε τα προφίλ, τα αναλυτικά βιογραφικά, την προϋπηρεσία, τις τιμές, τη διαθεσιμότητα, τις αξιολογήσεις, τα σχόλια μαθητών και άλλα

step2.jpg
3

Επικοινωνήστε με τον υποψήφιο δάσκαλο ή καθηγητή σας για να προγραμματίστε μια συνάντηση

step3.jpg

Εύκολα και με ασφάλεια

Ψάξτε για να βρείτε τους καλύτερους δασκάλους και καθηγητές για ιδιαίτερα μαθήματα στην περιοχή σας. Επικοινωνήστε μαζί τους δωρεάν, ελέγξτε τα προφίλ, την προϋπηρεσία και την εμπειρία τους ώστε για να είστε σίγουροι ότι κάνατε την σωστή επιλογή.

Πραγματικά αποτελέσματα.

Τα ιδιαίτερα μαθήματα επιτρέπουν στον δάσκαλο ή καθηγητή να διδάξει με μεθοδολογία και σειρά που προσαρμόζονται στις ατομικές ανάγκες του κάθε μαθητή. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται η βέλτιστη παραγωγικότητά που έχει ως αποτέλεσμα την άμεση βελτίωση και πρόοδο του μαθητή στο σχολείο. Έμπειροι και διάσημοι εκπαιδευτικοί, δάσκαλοι και καθηγητές, αναφέρουν ότι για την βελτιστοποίηση και την προοδευτική αύξηση ενός σχολικού βαθμού, χρειάζονται μόλις 8 ώρες εξατομικευμένης διδασκαλίας.

Εγγυημένα μαθήματα

Όπου κι αν μένετε και όποιο κι αν είναι το μάθημα που σας ενδιαφέρει, οι πιθανότητες είναι να εντοπίσετε έναν σπουδαίο δάσκαλο ή καθηγητή για ιδιαίτερα μαθήματα στην περιοχή σας. Μπορείτε να πάρετε μαθήματα στο χώρο σας ή στην οποιαδήποτε τοποθεσία που θα ορίσετε με τον προσωπικό σας ή καθηγητή.