Η εκπαίδευση έγινε Εύκολη

Καλώς ήρθατε στον πιο σύγχρονο και ανανεωμένο διαδικτυακό τόπο Ιδιωτικής Εκπαίδευσης σε όλη την Ελλάδα.

Το EasyTeach.gr είναι μια πρωτοποριακή και  εύχρηστη εκπαιδευτική ιστοσελίδα που έχει ως σκοπό την ενημέρωση, την ανάδειξη αξιόλογων και ταλαντούχων δασκάλων για ιδιαίτερα μαθήματα, όπως επίσης και τη προβολή ιδιωτικών κέντρων εκπαίδευσης, σχολών, φροντιστηρίων και κολλεγίων που παρέχουν υπηρεσίες εκπαίδευσης σε ενδιαφερόμενους μαθητές.

 

Ύστερα από την αρχική σύλληψη και υλοποίηση της ιδέας, το EasyTeach αναπτύσσεται καθημερινά και προμηνύεται να αναδειχθεί ως η μεγαλύτερη και πιο συλλογική πλατφόρμα Ιδιωτικής Εκπαίδευσης για όλη την Ελλάδα. Το EasyTeach απαρτίζεται από εκπαιδευτικούς με κατανόηση, επαγγελματισμό και ενδιαφέρον προς τους μαθητές που επιλέγουν τον Ιδιωτικό τομέα για την προσωπική εκπαίδευσή τους. Στόχος μας είναι να μοιραστούμε το όραμά μας για τη δημιουργία μιας δραστηριοποιημένης εκπαιδευτικής κοινότητας που περιβάλλεται από αγάπη και αλληλεγγύη για τη διδασκαλία και την εκμάθηση.
Το EasyTeach αποτελείται από έμπειρους δασκάλους και καθηγητές για Ιδιαίτερα Μαθήματα όσο και από σπουδαία Ιδιωτικά Κέντρα Εκπαίδευσης που συλλογικά δημιουργούν μια δυναμική ομάδα εκπαιδευτικών, έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους ενδιαφερόμενους μαθητές. Στο EasyTeach πιστεύουμε ότι με την δημιουργία μιας εύχρηστης εκπαιδευτικής πλατφόρμας που δραστηριοποιεί ενεργά και δυναμικά τόσο τα μέλη που θα διδάξουν, αλλά κυρίως τα μέλη που θέλουν να μάθουν, αναβαθμίζεται σταδιακά και έμπρακτα η ευημερία του κοινωνικού συνόλου.
Ιδιαίτερα-μαθήματα.jpg

Κάθε μήνα, το EasyTeach αναδεικνύει εκατοντάδες ταλαντούχους Δασκάλους για Ιδιαίτερα μαθήματα όπως επίσης και υπερσύγχρονα Ιδιωτικά Εκπαιδευτικά Κέντρα σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας. Καθημερινά Ιδιωτικά Κέντρα, Φροντιστήρια, Ινστιτούτα εκπαίδευσης, Ιδιωτικά κέντρα εκμάθησης, Διεθνή εκπαιδευτήρια, Ιδιωτικά σχολεία Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, Εκπαιδευτικοί Όμιλοι Ξένων Γλωσσών, Κέντρα Εκμάθησης Ενηλίκων όλων των επαγγελμάτων και πολλά περισσότερα επιλέγουν το EasyTeach.gr για την προβολή των επιχειρήσεών τους.

Idietera-mathimata-Frontistiria.jpg

Γιατί εμάς;

Στο EasyTeach πιστεύουμε ότι η επιτυχία του μαθητή είναι το αποτέλεσμα της ποιοτικής διδασκαλίας από τους καλύτερους εκπαιδευτικούς. Έχοντας σαν αρχή μας να σας παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες, προσπαθούμε πάντα να ταιριάζουμε τις ατομικές ανάγκες του κάθε μαθητή στον κατάλληλο Δάσκαλο, Καθηγητή ή Εκπαιδευτικό Κέντρο. Στο EasyTeach δεσμευόμαστε να παρέχουμε την συνεχή και αδιάκοπη υποστήριξη τόσο προς τους εκπαιδευτικούς μας, όσο και για τους μαθητές που εμπιστεύονται εμάς για την ΔΩΡΕΑΝ εύρεση του δασκάλου ή εκπαιδευτικού κέντρου τους. Παρέχουμε μια πληθώρα προνομίων τόσο για τους ανεξάρτητους δασκάλους και καθηγητές για τα ιδιαίτερα μαθήματα όσο και για τα ιδιωτικά σχολεία που επιλέγουν τη δημιουργική μας σελίδα για να αναδείξουν τις γνώσεις και τις επιχειρήσεις τους. Μέσα από το EasyTeach οι Δασκάλοι και Καθηγητές έχουν την πλήρη ελευθερία προβολής τους -χωρίς κανέναν περιορισμό-  και είναι ελεύθεροι να έρθουν σε επαφή με μαθητές ΆΜΕΣΑ, χωρίς ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ προς/από εμάς. Στο EasyTeach όχι μόνο δημιουργούμε Δωρεάν θέσεις εργασίας, αλλά περήφανα συνεργαζόμαστε και με τα μεγαλύτερα Εκπαιδευτικά κέντρα της Ελλάδας. Οι εγγραφές των ενδιαφερόμενων Δασκάλων και Καθηγητών για Ιδιαίτερα μαθήματα είναι ΔΩΡΕΑΝ ενώ παράλληλα η μελετημένη σχεδίαση των προφίλ για τα Ιδιωτικά Κέντρα Εκπαίδευσης επιτρέπει στις επιχειρήσεις τη μέγιστη προβολή τους μέσα από την παρουσίαση όλων των σημαντικών πληροφοριών όπως: ανάδειξη φωτογραφιών των σχολείων/τάξεων, αναλυτικές περιγραφές μαθημάτων, ώρες λειτουργίας, τηλέφωνα επικοινωνίας, live διεύθυνση στο χάρτη και πολλά περισσότερα.

Ιδιαίτερα-μαθήματα-φροντηστηρια.jpg

Το πλεονέκτημα του EasyTeach

Θέσεις εργασίας

Στο EasyTeach αναγνωρίζουμε και σεβόμαστε τις δυσκολίες της κοινωνίας μας, γι’ αυτό προσφέρουμε μια πληθώρα ειδικοτήτων που μπορούν να διδαχτούν από τα μέλη μας δημιουργώντας όσο το δυνατόν περισσότερες θέσεις απασχόλησης. Οι ενδιαφερόμενοι Δάσκαλοι για ιδιαίτερα μαθήματα μπορούν να δημιουργήσουν το εντελώς Δωρεάν προφίλ τους και να αρχίσουν να παραδίδουν οποιαδήποτε μαθήματα θελήσουν όπως μαθήματα φυσικής, μαθήματα χημείας, μαθήματα χορού και πολλά περισσότερα. Στο EasyTeach μπορείτε να γίνετε ΔΩΡΕΑΝ μέλος και να αρχίστε να παραδίδεται μαθήματα που δεν απαιτούν προηγούμενη προϋπηρεσία, όπως τα μαθήματα Κιθάρας, είτε να επιλέξτε την διδασκαλία πανεπιστημιακών μαθημάτων όπως είναι η Κβαντοποίηση. Θα εργαστούμε μαζί σας για να δημιουργήσουμε μαζί το προσωπικό σας προφίλ ώστε να βρείτε τους μαθητές σας εύκολα και γρήγορα.

Frontistiria-Athina.jpg

Καριέρα μέσα από το EasyTeach

Στο EasyTeach αντιλαμβανόμαστε τις ανάγκες και τον αγώνα των νέων φοιτητών/αποφοίτων. Με σκοπό να ανταμείψουμε τη δραστηριοποίηση για την αξιοποίηση του χρόνου σας, το EasyTeach προσφέρει μια αποκλειστική πρόσβαση σε μια τεράστια ποικιλία σε θέσεις τόσο Πλήρους όσο και Μερικής απασχόλησης στον Ιδιωτικό Τομέα Εκπαίδευσης. Η ομάδα μας βρίσκεται σε συνεχή και στενή επικοινωνία με τα καλύτερα Ιδιωτικά Εκπαιδευτικά κέντρα, Κολέγια και Φροντιστήρια με αποτέλεσμα να ενημερωνόμαστε πρώτοι για την ύπαρξη μιας κενής θέση εργασίας στις Ιδιωτικές επιχειρήσεις εκπαίδευσης.

Το EasyTeach θα σας βοηθήσει να αναβαθμιστείτε από μια περιστασιακή απασχόληση σαν δάσκαλος για ιδιαίτερα μαθήματα, σε εργαζόμενο σε μερικά από τα καλύτερα Ιδιωτικά Κέντρα και Ινστιτούτα εκπαίδευσης της χώρας. Ευκαιρίες διδασκαλίας στον Ιδιωτικό Τομέα είναι συνεχώς διαθέσιμες. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δημιουργήστε το δωρεάν δυναμικό βιογραφικό σας ώστε να ξέρουμε εάν είστε εσείς η κατάλληλη επιλογή.

 

Γνωρίζουμε για τι μιλάμε

Η προσωπική μας εμπειρία στη διδασκαλία στο εξωτερικό για τα τελευταία 3 χρόνια, μας εξέλιξε τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά, μέσα από ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο περιπέτειες, πάθος για εξερεύνηση, καθημερινά κίνητρα για επιτεύγματα, δίψα για γνώση, ικανότητα να παίρνουμε σοφές αποφάσεις για τη ζωή, να μελετάμε προσεκτικά τα βήματά μας όπως επίσης και να προετοιμαζόμαστε για το αύριο... από σήμερα.

Κατά τη διάρκεια αυτής της μοναδικής εμπειρίας ζωής σε συνδυασμό με το πάθος μας για τη διδασκαλία, αποκτήσαμε πολλά βραβεία και καταρτίσεις ενώ παράλληλα αναπτύξαμε τις απαραίτητες ικανότητες που χρειάζονται ώστε να κατακτήσουμε μια θέση ανάμεσα στους καλύτερους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς του εξωτερικού. Με βάση αυτά τα ιδεώδη και ιδανικά, δημιουργήθηκε και οδηγούμε μπροστά το EasyTeach.gr.

Idietera-mathimata-EasyTeach.gr-.jpg

Υποστηρίζουμε το κάθε σας βήμα

Εάν αποφασίσετε να συμμετέχετε στην προσπάθεια του EasyTeach και θέλετε να γίνετε Δωρεάν εγγεγραμμένο μέλος σαν δάσκαλος ή καθηγητής για ιδιαίτερα μαθήματα, θα λάβετε φιλική και επαγγελματική συνεχή υποστήριξη από τη στιγμή που θα πραγματοποιήσετε την εντελώς δωρεάν εγγραφή σας. Εμείς θα σας καθοδηγήσουμε βήμα-βήμα στη διαδικασία Εγγραφής, και θα σας παρέχουμε την μέγιστη δυνατή υποστήριξη ώστε να δημιουργήστε ένα αξιέπαινο επαγγελματικό προφίλ για το οποίο θα είστε περήφανοι.

Τι λένε για εμάς τα μέλη του EasyTeach

Κάθε μήνα, το EasyTeach όχι μόνο αναδεικνύει δεκάδες δασκάλους και καθηγητές για ιδιαίτερα μαθήματα, αλλά κυρίως, βοηθάει ταλαντούχους και ενεργούς ανθρώπους στην εύρεση απασχόλησης, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο ένα πολύτιμο δίκτυο που απαρτίζεται από επαγγελματίες εκπαιδευτικούς.

Τα μέλη του EasyTeach, θέλοντας να μας ευχαριστήσουν για τις ευκαιρίες εργασίας που απέκτησαν μέσα από τη δωρεάν προβολή τους απο εμάς, μοιράζονται καθημερινά τις εμπειρίες τους μαζί μας. Διαβάστε μια από αυτές!

“Ήθελα απλώς να σας στείλω ένα γρήγορο email και να σας ευχαριστήσω για τη βοήθεια και υποστήριξη που βρήκα μέσα από το site σας. Η σελίδα σας είναι εύχρηστη και απλή, αλλά αυτό που σας κάνει TOP είναι η δωρεάν εγγραφή των δασκάλων. Μεγάλη βοήθεια για εμάς τους νέους… Αποφοίτησα πριν 1 χρόνο από το ΑΠΘ και είμαι σε κατάσταση αναμονής μέχρι να βρεθεί μια δουλειά σχετική με τα προσόντα και το πτυχίο μου. Μέσα από την προβολή μου από εσάς, κατάφερα να βρω τον πρώτο μου μαθητή, που με τη σειρά του με σύστησε σε ακόμα 2 άτομα. Τέλος το ψάξιμο από πόρτα σε πόρτα και τα χαρτάκια στις πολυκατοικίες! Τώρα απλά και εύκολα, φρεσκάρω αυτά που έμαθα στο πανεπιστήμιο ενώ παράλληλα βγάζω αρκετά που καλύπτουν τα εβδομαδιαία μου έξοδα.

 

Να είστε καλά EasyTeach και συνεχίστε την καλή δουλειά!”

Αναστάσιος Τσιολάκης- Πτυχιούχος Μαθηματικός ΑΠΘ

 

Η παρουσία μας στο YouTube

Η ομάδα του EasyTeach έχει δημιουργήσει το δικό του εκπαιδευτικό κανάλι! Μέσα από το YouTube σας δίνεται η ευκαιρία να παρακολουθήσετε εκπαιδευτικά βίντεο, ομιλίες διάσημων εκπαιδευτικών από όλο τον κόσμο, σεμινάρια για το πώς να βελτιώστε τον τρόπο που διδάσκετε και μαθαίνετε και πολλά περισσότερα.

Δείτε όλη τη συλλογή από τα εκπαιδευτικά βίντεο του EasyTeach ακολουθώντας μας στο κανάλι: www.youtube.com/EasyTeach.gr

Idietera.jpg